- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Створення сучасного розвивального простору для дітей завдяки Конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками»

 

Завдяки участі у Конкурсі міні-грантів «Громада своїми руками», який проводиться вже не перший рік у нашому місті, вдалося реалізувати проекти для створення сучасного розвивального простору спрямованого на розвиток соціальних навичок взаємодії дітей, у якому вони активно діють, спілкуються, отримують знання, розвивають свої уміння, навички, проявляють емоції та почуття.


Так, за підтримки Павлоградської міської ради, компанії ДТЕК «Павлоградвугілля» та ГО «Агенція економічного розвитку м. Павлоград», в рамках конкурсу «Громада своїми руками», 18 жовтня 2018 року відбулося урочисте відкриття трьох проектів, на якому були присутні: заступник міського голови Радіонов О.М., регіональний представник ДТЕК по соціальному розвитку Коновалова О.О., голова ГО «Агенція економічного розвитку м. Павлоград» Чумак Н.В.
Креативність реалізованих проектів безмежна.


Два проекти спрямовані на створення комфортних умов перебування дітей на прогулянці, безпечної життєдіяльності завдяки благоустрою павільйонів, організації пізнавальної, творчої, оздоровчої діяльності дітей під час перебування на свіжому повітрі, впроваджені ініціативними групами дитячого навчального закладу №16 «Світлячок» під назвою «Оздоровче розвивальне середовище «Рум’яні щічки» — керівник Козорог Тетяна Василівна та Дитячого навчального закладу №1 «Веселка» під назвою «Територія затишку і комфорту в дитячій країні «Веселка» — керівник Кучеренко Микола Олександрович.
Ще один реалізований проект, дав можливість створити модернізований творчий простір для всебічного розвитку дітей та підлітків, підвищити престижність художньої освіти, втілити інноваційні методи та сучасні технології в позашкільному навчальному процесі, під назвою «Мистецько-освітній простір «Арт –лабораторія» на базі Дитячої музичної школи №1» — керівник Осіння Вікторія Іванівна.


За активну життєву позицію, творчу ініціативу та успішну реалізацію проектів Конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками» представники ініціативних груп отримали подяки міського голови.


Такі проекти, забезпечують створення сучасного розвивального середовища у навчальних закладах для виховання гармонійної та всебічно розвиненої, творчої особистості у дітей, що має не аби яке значення для процвітання нашої громади!

Відділ з питань залучення інвестицій, реалізації проектів та регуляторної політики