Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Танцювальна збірна Дніпродзержинська та всієї Дніпропетровщини пройшла в другий тур шоу «Майданс-2»

Сентябрь 6th, 2011 Новини Вывести на печать

Успішний виступ танцювальної команди Дніпродзержинська на першому ефірі «Майданс-2», забезпечив їй участь у наступному турі шоу.

3 вересня на першому етапі шоу «Майданс-2» збірна Дніпродзержинська, яка об’єднала в собі молодь з всієї Дніпропетровської області, представила феєричний танець з назвою «Задзеркалля».

Завдяки підтримці губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула Дніпродзержинська команда була забезпечена костюмами та атрибутикою для номеру. Таким чином поєднання танцювальних талантів нашої молоді та оригінального антуражу зробило виступ збірної Дніпродзержинська одним з найяскравіших моментів першого етапу конкурсу.

Танець хлопців та дівчат з Дніпропетровської області вразив і жюрі конкурсу, і глядачів з всієї України. Тож збірна Дніпродзержинська отримала високі бали глядацького голосування і впевнено пройшла в другий тур шоу «Майданс-2».

«Щиро дякую Олександру Вілкулу за підтримку нашої команди», – сказала тренер-хореограф Дніпродзержинської збірної Тетяна Шестак, – «Ми були впевнені, що наш виступ буде видовищним і сподобається глядачам. Дніпродзержинська збірна продовжить наполегливо тренуватись і не розчарує їх і в наступних ефірах!»

За завданням Олександра Вілкула підготуватись до виступу на найбільш масштабному танцювальному шоу країни команді з Дніпродзержинська допомогла обласна організація Партії регіонів. За виділені нею кошти були сплачені проїзд, проживання та харчування для учасників команди з інших міст Дніпропетровщини під час тренування в Дніпродзержинську. Також вони виділили автобус для 60 найактивніших вболівальників, які змогли підтримати Дніпродзержинську збірну в Києві.

«Участь Дніпродзержинської команди в «Майдансі-2» – це можливість не тільки продемонструвати всій країні таланти нашої молоді, а й пропагувати культуру спорту та здорового способу життя серед молодого покоління. Тож ми і надалі будемо надавати всебічну підтримку Дніпродзержинській збірній», – підкреслив Олександр Вілкул.

На прес-конференції в інформаційному агентстві «Мост-Дніпр» учасники Дніпродзержинської команди «Майданс-2» розповіли подробиці свого першого виступу в Києві та поділилися подальшими планами.

Під час прес-конференції в ІА «Мост-Дніпр» учасники танцювальної збірної Дніпродзержинську разом з головним адміністратором «Майданса» у Дніпродзержинську Оленою Шевченко та заступником мера Дніпродзержинська Сергієм Павлюком відповіли на запитання журналістів та подякували за підтримку губернатору Дніпропетровщини Олександру Вілкулу та всім жителям Дніпропетровської області, які голосували за них на шоу «Майданс-2».

«Завдяки підтримці Олександра Вілкула з’явилася можливість об’єднати в команду Дніпродзержинська молодь з різних міст Дніпропетровської області. Така єдність молодого покоління Дніпропетровщини допомогла нам чудово виступити в першому етапі шоу. Тож будемо робити все можливе, щоб якнайраще представляти наш регіон і в подальших ефірах», — сказав заступник мера Дніпродзержинська Сергій Павлюк.

«Ми були впевнені, що наш виступ буде видовищним і сподобається глядачам. Дніпродзержинська збірна продовжить наполегливо тренуватись і не розчарує їх і в наступних ефірах!» , – сказала Олена Шевченко.

Підтримали свого наставника і учасники збірної Дніпродзержинська: «Ми вперше приймаємо участь у такому конкурсі. Але ми постійно тренувалися, тож вірили, що чудово виступимо в Києві. Дуже вдячні всій Дніпропетровщині, що голосували за нас на «Майдансі». Обіцяємо і надалі гідно виступати за наш регіон».

Наразі Дніпродзержинска збірна готується до наступного виступу в Києві, який відбудеться 24 вересня.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Відбулося засідання виконкому.
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою
  • ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ДНІВ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ В ПАВЛОГРАДІ
  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.