- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

У Павлограді відбувся традиційний фестиваль «Поклик серця та душі»

У перший день зими в Павлограді відбувся VІІІ міський фестиваль «Поклик серця та душі», приурочений до Міжнародного дня людей з інвалідністю. У фестивалі взяли участь талановиті городяни з обмеженими фізичними можливостями, члени громадських організацій, клубів інвалідів і т.п.

Фестиваль проходив за підтримки міського голови Павлограда Вершини А. О. і народного депутата України Мартовицького А.В. Від імені організаторів дипломи учасників та подарунки людям з обмеженими фізичними можливостями вручили в.о. міського голови Павлограда Мовчан В. С., депутата Павлоградської міської ради, помічника Народного депутата Мартовицького А.В.  та менеджера ДТЕК з виконавчої та адміністративної діяльності Чернецького А.В.

«Ви — люди сильні духом, ми бажаємо Вам міцного здоров’я так щоб Ви і надали дарували нам свою творчість, не дивлячись ні на що!», — побажав Віталій Сергійович.

Фестиваль пройшов у двох номінаціях: декоративно-прикладне мистецтво і вокально-музична або поетична творчість. «Люблю життя я, бо воно моє!» — таким був девіз фестивалю. У залі панувала святкова атмосфера, і діти, і дорослі демонстрували свої творчі номери, а всі охочі могли подивитися виставку робіт прикладної творчості.