Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Урочисте відкриття проектів переможців конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками»

Ноябрь 23rd, 2017 Новини Вывести на печать

 

IMG_3440

Сьогодні відбулося відкриття чергового проекту-переможця конкурсу «Громада своїми руками». У дошкільному навчальному закладі №8 «Барвінок» створено кімнату психологічного розвантаження для дітей з неблагополучних сімей. Даний проект було успішно реалізовано завдяки зусиллям ініціативної групи під керівництвом Підплетько Лариси Анатоліївни, які створили комфортні умови для дітей потребуючих психологічної допомоги та підтримки міського голови, батьківського комітету та колективу дитячого садочку.

IMG_3453

Переможців конкурсу привітали міський голова Вершина А.О.,заступник міського голови Шуліка О.О., заступник міського голови – Радіонов О.М., регіональний представник ДТЕК по соціальному розвитку Коновалова О.О.,представник «Агенції економічного розвитку м.Павлоград» Булгакова Н.В.

IMG_3494

У своєму привітанні Анатолій Олексійович зазначив, що серед вихованців є діти, які перебувають в садку цілодобово (діти з неблагополучних сімей), тому спільними зусиллями було створено всі умови для збереження і зміцнення фізичного та психологічного здоров’я, корекції порушень в емоційній і когнітивній сфері дітей, та повноцінного, комфортного, безпечного відпочинку дітлахів.

IMG_3481

Даний проект стане зразком для небайдужих мешканців нашого міста, та надихне на нові ініціативи.            За підтримки Українського фонду соціальних інвестицій (УФСІ) паралельно в дитячому саду виконані капітальний ремонт покрівлі, заміна вікон та дверей, утеплення цоколя. Павлоград співпрацює з Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ) — з метою підтримки соціально незахищених верств населення, а також ініціатив громад та громадських організацій.

IMG_3544

Серед чисельних ОСББ в нашому місті за свою ідею переможцем конкурсу стало ще одне ОСББ  —  «Орбіта-5» з проектом — «Осучаснення прибудинкової території Шевченка 132» — благоустрій прибудинкової території по вул.Шевченка, 132 шляхом заміни віконних блоків в під’їздах на енергоефективні, укладання бруківки біля під’їздів, установки ловочок і карбонових навісів, огорожею клумб.          Цю ідею вдалося реалізувати завдяки активній роботі ініціативної групи, під керівництвом Шальської Євгенії Василівни, підтримки міського голови, депутатів міської ради та власного внеску і спільних зусиль мешканців будинку.

IMG_3552

За активну громадську позицію, творчу наснагу, активну участь у створенні та обладнанні кімнати психологічного розвантаження, розробку та реалізацію проекту ініціативні групи отримали подяки міського голови.

IMG_3555

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.