Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Відбулася апаратна нарада

Сентябрь 4th, 2018 Новини Вывести на печать

04.09.2018р. міський голова Вершина А.О. провів апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів міської ради, комунальних служб, держустанов та ЗМІ з питань життєдіяльності міста.
На початку наради міський голова розповів про візит на Павлоградщину прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б. та про свої враження.
Анатолій Олексійович підкреслив, що від цієї зустрічі ми очікуємо позитивних результатів для нашого міста. А це безпека міста, робочі місця, обороноспроможність країни.
Прем’єр-міністр України ознайомився з двома підприємствами (шахта ім. Героїв космосу та Павлоградський хімічний завод). На підприємствах були обговорені проблемні питання, що виникають в процесі їх роботи, та досягнуто повне порозуміння проблем та прагнення їх вирішення.
Під час заслуховування присутніх керівників про результати роботи за минулий тиждень обговорювалися питання, що є проблемними для нашого міста та які потребують їх вирішення, а саме:
— розпалювання багаття мешканцями міста та прилеглих територій району, що приводить до задимлення місцевості, необхідності проведення профілактичної роботи з роз’яснення серед населення;
— погіршення якості води в місті, проведення заходів по стабілізації ситуації та подальших дій щодо пред’явлення претензій до Держпідприємства «Дніпро-Західний Донбас», який постачає воду;
— оптимізації (чисельності працівників, займаних площ, економії енергоносіїв тощо) організацій, підприємств бюджетної та комунальної сфер.
За інформацією представника КП «Павлоград-Світло» відновлено зовнішнє освітлення вул.Тимірязєва (від житлового будинку №2 до житлового будинку №52).
За інформацією представника відділу земельно-ринкових відносин 30.08.2018р. відбувся земельний аукціон, на якому продано право оренди по двом земельним ділянкам вільних від забудови. До місцевого бюджету надійшло 231,8 тис.грн.
За результатами наради посадовцям надані доручення для відпрацювання в межах повноважень.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження