- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Відбулося урочисте відкриття проектів переможців конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками».

Вже п’ять  років конкурс міні-грантів «Громада своїми руками» дає можливість ініціативним мешканцям брати участь в розвитку свого міста. Конкурс проводиться за фінансової підтримки Павлоградської міської ради та Компанії ДТЕК в рамках Стратегії розвитку міста Павлограда до 2020 р. Адмініструє конкурс Агентство економічного розвитку міста Павлоград.          11 жовтня 2017 року в м.Павлоград відбулося урочисте відкриття двох проектів — переможців конкурсу міні – грантів «Громада своїми руками», а саме «Країна розваг «Гуляндія», «Будинок Баби-Яги».

 

Привітали переможців конкурсу заступник міського голови — Радіонов О.М.,  менеджер по адміністративній діяльності ДТЕК «Павлоградвугілля» -Чернецький А.В.

та регіональний представник ДТЕК по соціальному розвитку Коновалова О.О.

У дошкільному навчальному закладі №53 «Гвоздичка» реалізована ініціатива під назвою «Країна розваг «Гуляндія»в рамках проекту встановлено сучасні павільйони. Створено всі умови для повноцінного, комфортного та безпечного відпочинку дітлахів, що позитивно сприятиме тривалому перебуванню дітей на свіжому повітрі та проведення активного відпочинку, а також захистить вихованців від атмосферних опадів і прямих сонячних променів під час прогулянок, поліпшить організацію пізнавальної, ігрової, фізкультурно-оздоровчої діяльності, розвитку творчих здібностей дітей.

Ще один реалізований проект — «Будинок Баби-Яги» ініціативні батьки  разом з колективом дитячого садочка №15 «Джерельце» створили казковий будиночок, який стане паркінгом для дитячого транспорту, замінили у групі 3 вікна на енергозберігаючі. Відкрили сьогоднішнє свято, театралізованою виставою, що дуже сподобалось дітлахам.            Цю ідею вдалося реалізувати  завдяки активній роботі ініціативної групи, під керівництвом Меліхової Єкатерини Іванівни. Даний проект стане зразком для небайдужих мешканців нашого міста, та надихне на нові ініціативи.

 

За активну життєву позицію, участь у житті дошкільного заходу, творчий і креативний підхід та успішну реалізацію проектів ініціативні групи отримала подяки міського голови.