- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Відбулося засідання виконкому

Згідно з планом роботи 09 серпня 2017р. відбулося чергове засідання виконкому. В роботі прийняли участь керівники підприємств, установ та організацій міста, відділів, управлінь міської ради, голови постійних депутатських комісій, груп та фракцій, прокурор Павлоградської місцевої прокуратури.
Розглянуто головне питання: “Про підсумки виконання бюджету міста за I півріччя 2017 року”.
Начальник фінансового управління Павлоградської міської ради Роїк Р.В. доповіла про підсумки виконання бюджету міста. Вона відзначила, що загальний фонд бюджету міста по доходах за I півріччя 2017 року виконано на 101 відсоток, понад план надійшло 4594,5 тис. грн. Доходи загального фонду бюджету без врахування міжбюджетних трансфертів виконані на 112,2 відсотка, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року збільшились в 1,3 рази. Видаткова частина загального фонду міського бюджету за I півріччя 2017 року виконана на 95,5 відсотка до уточненого плану, в порівнянні з минулим роком збільшилась на 35,8 відсотків.
За звітний період видатки на виконання бюджетних програм соціально – культурної сфери в порівнянні з минулим роком збільшились на 35,4 відсотків (в тому числі по галузі освіти, охорони здоров’я, соціального захисту населення, культури, фізичної культури і спорту, засобів масової інформації).
На виконання заходів міської цільової програми “Соціальний захист окремих категорій населення на 2015 – 2018 роки” в I півріччі поточного року направлено 2809,8 тис. грн. (в тому числі на придбання продовольчих наборів для ветеранів війни, громадян похилого віку та інвалідів війни з нагоди проведення міських та державних свят, виплату матеріальної допомоги громадянам міста, учасникам, сім’ям загиблих та поранених учасників АТО, внутрішньо переміщеним громадянам із зони проведення АТО, громадянам, які постраждали під час вибуху газу в будинку на вул. Дніпровська, 569, інші пільги населенню).
За рахунок коштів міського бюджету на благоустрій міста направлено 13684,3 тис. грн. (придбання лавок, утримання мереж зовнішнього освітлення, доріг, поточний ремонт кабельних ліній, спилювання сухих дерев, догляд за зеленими насадженнями, утримання пляжів, інші видатки).

Після обговорення питання, з метою зміцнення фінансово – бюджетної дисципліни, створення умов для своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ та інших соціальних виплат, забезпечення наповнення міського бюджету, а також підвищення ефективності використання бюджетних коштів виконавчий комітет прийняв відповідне рішення.
Крім цього, були розглянуті та затверджені проекти рішень, які підготували структурні підрозділи міської ради.