Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Відбулося засідання виконкому

Ноябрь 23rd, 2017 Новини Вывести на печать

Згідно з планом роботи  22 листопада 2017р. відбулося чергове засідання виконкому. В роботі прийняли участь керівники  підприємств, установ  та організацій міста, відділів, управлінь міської ради, голови постійних депутатських комісій, груп  та фракцій, заступник керівника Павлоградської місцевої прокуратури.

Розглянуто  питання: “Про стан виконання “Міської програми по захисту прав і інтересів дітей, запобіганню дитячій бездоглядності та безпритульності, вчиненню дітьми правопорушень на 2015 – 2019 роки ” у 2017 році”.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих огранів ради Шуліка О.О. доповіла про стан виконання програми. Вона відзначила, що усі заплановані на 2017 рік заходи виконувались відповідно до завдань програми в межах бюджетного фінансування. На її виконання в поточному році були заплановані кошти в розмірі 271 тис. грн, витрачено за призначенням 249.4 тис. грн. Для вирішення дитячих проблем працювала комісія з питань захисту прав дитини і координаційна рада з питань материнства та дитинства. Діє механізм соціальної роботи з сім’ями та дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Станом на 01.11.2017року на обліку перебуває 293 дитини – сироти та дітей, позбавлених батьківського піклування, 170 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. 282 дитини, які залишилися без батьківського піклування реалізували своє право на виховання в сім’ї, а саме – влаштовані під  опіку та піклування, у прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу, усиновлені.

Всі діти — сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, користуються законними пільгами. На їх утримання своєчасно виплачується пенсія та державна матеріальна допомога. Діти безкоштовно обстежуються, лікуються, оздоровлюються, харчуються, навчаються в школах естетичного виховання, відвідують спортивні гуртки та секції. Видана грошова компенсація на придбання шкільної та спортивної форми. В 2017 році запроваджена програма  “Проїзний квиток” для студентів з віддалених від місця навчання районів міста.

Як результат проведеної роботи в місті відсутні бездоглядні та безпритульні діти, поступово зменшується кількість соціальних сиріт, стабільно знижується дитяча злочинність, збільшується кількість дітей, які отримали соціально – правову та адресну допомогу.

Але існують проблеми: зростає кількість дітей, які зазнали жорстокого ставлення з боку батьків та кількість сімей, де існує загроза його вчинення; зростає кількість батьків, які відмовились від новонароджених дітей; відсутність житла у дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.

Після обговорення питання, з метою захисту прав та інтересів дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, запобігання дитячій бездоглядності та вчиненню дітьми правопорушень виконавчий комітет прийняв  відповідне рішення.

З другого питання “Про підсумки виконання бюджету міста за 9 місяців 2017р.” доповіла Роїк Р.В. – начальник фінансового управління.

Крім цього були розглянуті та затверджені проекти рішень, які підготували структурні підрозділи міської ради.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.