Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Відкриття проектів реалізованих в рамках конкурсу «Громада своїми руками»

Декабрь 5th, 2017 Новини Вывести на печать

 

DSCN7622

Цього року активну участь у конкурсі «Громада своїми руками» приймають міські ОСББ, так 5 грудня 2017 року відбулося урочисте відкриття чотирьох проектів-переможців конкурсу реалізованих за ініціативи жителів міста.        Ініціативна група мешканців ОСББ «Нова, 5» під керівництвом Горячева Руслана Валерійовича втілили в життя свій проект «Нова перспектива» — застосування енергозберігаючих технологій із заміною 32 під’їзних віконних блоків та утепленням дверей.

Також, це ОСББ прийняло участь у міській програмі, де за кошти бюджету було замінено теплотрасу в підвальному приміщенні.      Ще один реалізований проект ОСББ «Комарова, 9» — «Затишний дім» — застосування енергозберігаючих технологій, шляхом ремонту шиферної покрівлі, заміни 32 віконних блоків, благоустрою прибудинкової території. Цю ідею вдалося реалізувати завдяки активній роботі ініціативної групи, під керівництвом Тусніни Галини Василівни та власного внеску і спільних зусиль мешканців будинку.

DSCN7631

Також, ініціативна група громадян під керівництвом Левчаєвої Лідії Миколаївни з ОСББ «Дніпровська, 551» втілили у життя свій проект під назвою «Важливіше за все погода в домі» де головною метою було створення сучасної комфортної будинкової та прибудинкової територій —  шляхом встановлення електросвітильників, укладання бруківки, встановлення лавочок, ремонт козирьків.

Свій проект під назвою «Збережімо Україну» втілила у життя ініціативна група мешканців ОСББ «Ленінградська,27» (керівник Малик Валентина Петрівна). Мета проекту — модернізація енергозберігаючого під’їзного освітлення шляхом закупівлі і установки 28 LED-світильників. В рамках проекту придбані і встановлені LED-світильники, проведені роботи по заміні водостічних труб, виконаний ремонт під’їздів, поточний ремонт покрівлі та системи водопостачання, встановлено вузол обліку теплової енергії.

DSCN7628

Переможців конкурсу привітали перший заступник міського голови Мовчан В.С.,заступник міського голови Радіонов О.М.,регіональний представник ДТЕК по соціальному розвитку Коновалова О.О., керівник «Агенції економічного розвитку м. Павлоград»  Мироненко О.В.

Заступник міського голови зазначив — дуже радує той факт, що ОССБ приймають активну участь у конкурсі та отримують можливість втілювати свої проекти у життя. Адже для міської влади є пріоритетним напрямком підтримка активних городян, які не побоялися взяти на себе відповідальність за свій будинок та його мешканців.

Також було відмічено, що по-справжньому небайдужих мешканців потрібно підтримувати в їх активності, адже майбутнє за самостійними, хазяйновитими господарями своїх квартир, будинків, дворів та міста в цілому.

За активну громадську позицію, вагомий особистий внесок та допомогу у реалізацію проекту ініціативні групи отримали подяки міського голови.

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • До уваги осіб з інвалідністю!
  • Допомога нашим захисникам
  • Виконком від 27.03.2024 р.
  • Покос трави на території міста Павлограда
  • Акутальні грантові пропозиції
  • До уваги суб’єктів господарювання
  • АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ
  • Про затвердження обґрунтування підстави здійснення закупівлі
  • Шановні павлоградці!
  • Переваги офіційного працевлаштування для роботодавців
  • Громадські обговорення щодо перейменування об’єктів топонімії міста Павлоград
  • Підтримка від ЮНІСЕФ для підприємств міста
  • Шановні нацгвардійці та ветерани!
  • Про затвердження Порядку проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Павлоград
  • Оголошується конкурс бізнес-проєктів для надання гранту з міського бюджету на підтримку молодіжного підприємництва