Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Відкриття спортивно-ігрових майданчиків, переможців конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками»

Декабрь 8th, 2017 Новини Вывести на печать

 

Завдяки конкурсу міні-грантів  «Громада своїми руками», який вже п’ятий  рік проводиться в місті Павлограді 5 грудня відбулося урочисте відкриття спортивно-ігрових майданчиків — «SPORT TIME» по вул. Степового Фронту, 42/1,42/2,44/1,44/2,48 та «Створення дитячого спортивно-ігрового майданчику» по вул. Репіна, 95.

Проект «SPORT TIME» успішно реалізований завдяки керівнику ініціативної групи Фоменко Марині Федотовні, «Створення дитячого спортивно-ігрового майданчику»- завдяки Кадирову Руслану Абдусаматовичу, де ініціативні групи разом з активними і не байдужими мешканцями будинків чітко та злагоджено реалізували ці проекти, зробили колосальний власний внесок, створили комфортні умови для повноцінного, безпечного активного відпочинку для занять спортом підростаючого покоління.

DSCN7732

Завдяки цим проектам в місті з’явилися сучасно облаштовані місця для гри в волейбол та баскетбол, встановлено футбольні ворота, гойдалки, турніки, вуличні тренажери, стійки для вуличного тенісу та лавочки.

Спортивно-ігрові майданчики стануть універсальним об`єктом для зміцнення фізичного здоров’я, проведення активного відпочинку, культурно-масових заходів та організації змістовного дозвілля дітей, адже це дуже важливо, бо здорові та щасливі діти – це майбутнє нашої країни!

На урочистому відкритті проектів були присутні заступник міського голови Радіонов О.М., регіональний представник ДТЕК по соціальному розвитку Коновалова О.О., керівник «Агенції економічного розвитку м. Павлоград»  Мироненко О.В.

DSCN7752

Гості щиро привітали присутніх з успішною реалізацією проектів зазначивши при цьому, що безумовно тільки спільними зусиллями ми зможемо покращити рівень життя та досягти кращих результатів.

За активну громадську позицію, творчу наснагу, розробку та реалізацію проектів, члени ініціативної групи отримали подяки міського голови.

Після закінення урочистого відкриття дитячих, спортивно — ігрових майданчиків, дорослі повернулися до справ, а на самомих майданчиках продовжувалося свято: лунав дитячий сміх, продовжувались ігри та розваги.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження