Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Відзначення Дня захисту дітей в місті Павлоград

Июнь 15th, 2016 НовиниСлужба у справах дітей Вывести на печать

В місті на високому рівні проведено свято Дня захисту дітей.
Дитячі святкові концертно-розважальні заходи відбулися в усіх мікрорайонах міста. В святкових заходах прийняло участь понад 10 тисяч дітей, в тому числі і дітей із числа внутрішньо переміщених осіб.
Напередодні свята в закладах культури міста відбулися звітні концерти вихованців танцювальних колективів “Юні зірочки паркету“, “Країна дитинства – країна веселкова“, ДХЦ “Контрасти”, ЦПРВВД “Сім кольорів щасливого дитинства” та лялькові вистави “Театр рожевого слона.
В школах міста урочисто пройшло свято „Останнього дзвоника”. Відбулись урочисті збори по врученню документів дітям про повну загальну середню освіту в школах міста.
Під патронатом міського голови відбулося свято вшанування обдарованих та талановитих дітей міста. Діти були нагороджені дипломами і подарунками.
Організоване привітання зі святом вихованців дитячого навчального закладу № 8, інтернатного відділення загальноосвітньої школи № 18, Павлоградського навчально-реабілітаційного центру, Західно-Донбаського професійного ліцею, дітей з центру медико-соціальної реабілітації, громадської організації “Школа Ірини” та дітей, які знаходилися на лікуванні в дитячому відділенні КЗ “Павлоградська міська лікарня № 1” ДОР”.
45 дітей пільгової категорії взяли участь в обласному святі в Дніпропетровському державному цирку.
В міському культурно-дозвільницькому центрі “Мир” проведено звітний концерт дитячих творчих колективів, на фасаді МКДЦ “Мир“ для дітей проведено концерт молодіжних гуртків та виконавців.
В Палаці творчості дітей та юнацтва організовано свято для дітей із прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу за участю творчих колективів міста з врученням дітям святкових подарунків та солодощів.
Організовано привітання дітей, батьки яких загинули в зоні проведення АТО та дітей із числа внутрішньо переміщених осіб з врученням подарунків та солодощів.
За підтримкою депутатів міської ради на Соборній площі міста проведена конкурсно-розважальна програма для дітей.
У Дитячому парку проведена концертно-розважальна програма для дітей та вихованців пришкільних таборів. Проведений молодіжний фестиваль “Битва стилів”, виставка — ярмарок “Барвистий світ тварин”, фотовиставка
“Світ барвистий, веселковий, різно-різнокольоровий”, майстер-класи з декоративно прикладної творчості “Творімо красу!”, майстерні “Боді-арт у стилі Петриківський розпис” тощо. Проведена ігрова програма для дітей з врученням солодощів від ТОВ “СНЕК ПРОДАКШН”.
Працівниками централізованої бібліотечної системи організовано та проведено акцію “Веселий street art для найкращих малят” в рамках якої в різних мікрорайонах міста були проведені ігрові, пізнавальні дитячі програми, конкурси малюнків, майстер-класи, флешмоби тощо.
На базі дитячо-юнацької спортивної школи проведено турнір з волейболу серед хлопців та дівчат і показові виступи кращих гімнастів та черлідерів. На базі СОК “Центру” відбулися змагання з кікбоксингу. В цей день проведений пробіг “За здоровий спосіб життя” та туристичні змагання “Козацька сила”.
В Павлоградському драматичному театрі ім. Б.Є. Захави відбувся благодійний спектакль для дітей “Віні-пух і всі, всі, всі”.
В історико-краєзнавчому музеї пройшли екскурсії “Де знайти адресу дитинства” та “Природа нашого краю”.
Павлоградська міська організація товариства Червоного хреста України надала допомогу дітям з багатодітних, малозабезпечених сімей, дітям-інвалідам та дітям із числа внутрішньо переміщених осіб в вигляді гігієнічних наборів, підгузків, одягу та солодких подарунків.
В цей день всім дітям була надана можливість в безкоштовному проїзді в місцевому транспорті. Дітей безкоштовно частували морозивом та питною водою.
Висловлюємо вдячність за участь в організації святкових міських заходів та турботу про дітей:
Мартовицькому А.В., народний депутат України
Шаповалову М. П., директор Павлоградської філії ПАТ КБ “Приватбанк”
Цешковському В., секретар Дніпропетровської єпархії, благочинний
Павлоградського церковного округу
Симоненку Є.Ю., приватний підприємець
Половному В.В., фізична особа підприємець, перевізник
Ізюмській А.А., товариство “Червоний Хрест”
Ковпаку В.О., директор ДП ДОССТ “Центральний ринок”
Хорош І.В., директор мережі магазинів “Фараон”, “Стефані” та “Мілана”
Буякіній О.В., директору ТОВ “СНЕК ПРОДАКШН”
перевізникам та підприємцям міста, які надавали допомогу в організації та проведенні в місті Дня захисту дітей.

Начальник служби
у справах дітей Н.М.                            Данильчук

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою
  • ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ДНІВ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ В ПАВЛОГРАДІ
  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ