Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Вручено стипендії міського голови

Сентябрь 9th, 2011 Новини Вывести на печать

Стипендия

За доброю традицією, вже шостий рік поспіль, найкращі представники учнівської молоді Павлограда отримують стипендії міського голови.

В головному залі міськвиконкому, де вирішуються питання міського масштабу, зібралися привітати  і підтримати в мить тріумфу кандидатів на отримання стипендій міського голови батьки дітей, директора загальноосвітніх шкіл, представники структурних підрозділів міськвиконкому.

Від імені міського голови з вітальним словом виступила заступник міського голови Рябова А.В. Вона привітала дітей з першим великим досягненням, першої великою відзнакою їх кропіткої праці: “Ця команда молоді зробила наше місто ще кращим і примножила славу Павлограда своїми перемогами. Стипендіати шкіл — це заслуга всього педагогічного колективу шкіл — професіоналів нашого міста. У цих дітях поєднаний результат роботи педагогів, виховання батьків. В кожному з них частинка вашої душі і серця.”

Двадцять два відмінника навчання загальноосвітніх шкіл, які є лідерами молодіжного руху, переможцями обласних, Всеукраїнських конкурсів та олімпіад, які постійно примножують славу міста отримали сертифікати на отримання стипендії міського голови:
Решітько Юлія — учениця загальноосвітньої школи № 1. Переможець міських та обласних олімпіад і конкурсів з математики. Яскрава особистість, якій притаманна оригінальність і нестандартне мислення. Юля пише вірші, навчається грі на гітарі, любить спорт.
Санжура Марина — учениця загальноосвітньої школи № 1. Неодноразовий переможець міських та обласних олімпіад з біології та української мови. Призер міських, обласних та Всеукраїнських конкурсів з базових дисциплін. Цілеспрямована, добросовісна, скромна і ввічлива.
Куріненко Євгенія — учениця загальноосвітньої школи № 1. Учасник і призер міських олімпіад з англійської, української та російської мов. Бере активну участь у громадському житті школи. Доброзичлива і толерантна, легко знаходить порозуміння з людьми.
Чуб Вероніка — учениця загальноосвітньої школи № 2. Переможець міських олімпіад з хімії, географії, французької та української мов. Творча і артистична особистість. Відповідальна, комунікабельна, дружелюбна і справедлива. Захоплюється малюванням, пише вірші.
Іванова Валерія — учениця загальноосвітньої школи № 2. Член учнівського самоврядування школи. Бере активну участь у громадському житті класу і школи. Старанна, здатна, активна і творча дівчина.
Крівсун Аліна — учениця загальноосвітньої школи № 3. Неодноразова переможниця шкільних олімпіад з математики, української мови, зарубіжної літератури, фізики. А ще, Аліна активна учасниця шкільних та міських спартакіад, трудових десантів. Займається науковою роботою на тему: «Історія рідного краю».
Карапиші Наталія — учениця загальноосвітньої школи № 3. Переможниця міських олімпіад з хімії, біології та інформатики. Захоплюється літературою, любить спорт, добре співає, займається танцями. Є членом пошукової експедиції з історії міста. Допомагає ветеранам Великої Вітчизняної війни.
Базар Валерія — учениця загальноосвітньої школи № 3. Активна учасниця шкільних та міських олімпіад, конкурсів художньої самодіяльності. Входить до ради старшокласників. Є членом шкільного клубу знавців «Біном». Постійний учасник міських змагань «Що?, Де?, Коли?». Редагує шкільну і класну газети. Займається танцями і захоплюється спортом.
Гладун Владислав — учень загальноосвітньої школи № 6. Активний учасник шкільних та міських змагань з легкої атлетики та баскетболу. Староста класу, президент шкільного самоврядування. Постійний ведучий шкільних заходів. Умілий організатор і колективіст. Захоплюється комп’ютерною технікою. Любить подорожувати.
Перелигіна Марина — учениця загальноосвітньої школи № 6. Відмінниця навчання. Бере активну участь в житті класу і школи. Цілеспрямована і допитлива. Любить подорожувати, захоплюється рукоділлям.
Логвіновський Марина — учениця загальноосвітньої школи № 7. Постійний учасник міських та обласних олімпіад з математики, російської мови та літератури, англійської мови, хімії. Марина пише вірші, добре малює. З чемністю ставиться до старших, завжди готова прийти на допомогу.
Силкіна Аліна — учениця загальноосвітньої школи № 7. Призер міських, обласних та Всеукраїнських конкурсів та олімпіад з української мови та літератури, історії, правознавства. Бере активну участь у суспільному житті, культмасових заходах класу і школи. Дисциплінована, старанна, має багато друзів.
Держірука Ярослав — учень загальноосвітньої школи № 8. Постійний учасник і переможець численних шкільних, міських, Всеукраїнських олімпіад та конкурсів. За активну участь у громадському житті школи та класу був обраний міністром учнівського самоврядування. Любить організовувати дозвілля в житті класу і займатися спортом.
Березкіна Наталія — учениця загальноосвітньої школи № 9. Багаторазова переможниця міських та обласних олімпіад з української мови, активна учасниця Міжнародних та Всеукраїнських предметних конкурсів. Всебічно обдарована особистість, член шкільного учнівського самоврядування. Має широке коло інтересів і великий кругозір.
Хелашвілі Аліна — учениця загальноосвітньої школи № 9. Переможниця Всеукраїнських та Міжнародних предметних конкурсів. Активна, енергійна, ініціатор і учасник корисних громадських справ у класі та школі. Займається художньо-образотворчої діяльністю. Скромна, культурна, вихована і порядна дівчина.
Кравченко Євгенія — учениця загальноосвітньої школи № 12. Бере участь у роботі шкільного парламенту. Бере активну участь у суспільно-корисній роботі. Творчо обдарована, має артистичні здібності і здібності до малювання. Пише статті для шкільної газети. Незмінна учасниця всіх культурно-масових заходів школи.
Савченко Дар’я — учениця загальноосвітньої школи № 15. Переможниця міських олімпіад з російської та української мов, зарубіжної та української літератури. Організатор класних і загальношкільних заходів. Відповідальна, рішуча і наполеглива. Поважає думку інших і завжди готова прийти на допомогу.
Коваль Юлія — учениця загальноосвітньої школи № 16. Неодноразова переможниця міських та учасниця обласних предметних олімпіад. Юля акуратна, відповідальна, доброзичлива, коректна, працьовита, справедлива, тактовна, толерантна, чуйний, має багато друзів і знайомих.
Некрасова Олена — учениця загальноосвітньої школи № 17. Бере активну участь у громадському житті класу і в роботі шкільного учнівського самоврядування. Талановитий організатор та переможець міських та обласних олімпіад з математики та біології. Уважна, активна, творча особистість.
Золотопуп Олена — учениця загальноосвітньої школи № 17. «Золотий голос» школи. Свій запал і артистичність вміло поєднує з відмінним навчанням та перемогами у предметних олімпіадах. Президент Європейського клубу «Європа-плюс». Активний учасник міських семінарів для президентів шкільного самоврядування, традиційних Днів Європи, змагань, конкурсів, брейн-рингів.
Красюк Юлія — учениця загальноосвітньої школи № 17. Переможниця шкільних та міських олімпіад з історії, російської мови та літератури. Активна учасниця культмасових заходів. Випускниця музичної школи. Скромна, весела, доброзичлива і дисциплінована.
Чумаченко Владислав — учень загальноосвітньої школи № 17. Учасник Всеукраїнських конкурсів з українознавства, математики, історії. Президент школи. Артистична особистість. Член Європейського клубу «Європа-плюс». Захоплюється спортом, член футбольної команди школи.

Сподіваємось, що молодь Павлограда буде гідним продовжувачем ідей та задумів наших батьків у будівництві й розвитку рідного міста, і тоді команда наших юних стипендіатів щороку збільшуватиметься.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.