- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

З Днем Соборності України!

Дорогі земляки! Щиро вітаю вас із Днем Соборності України! У цей день ми відзначаємо особливу дату об’єднання українських земель в цілісну самостійну державу! Це свято нагадує нам по те, що Україна єдина і неподільна, а ми – її єдиний народ!

Успіх побудови демократичної та міцної країни залежить від наших спільних зусиль, від дотримання принципів незалежності, від усвідомлення власної відповідальності за власне майбутнє.

Як і колись, так і тепер українці знову відстоюють єдність, соборність та цілісність України. І за збереження цих цінностей на всіх нас лежить величезна відповідальність.

Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини.

Дорогі земляки, бажаю усім нам миру, спокою та злагоди. Нехай наші серця будуть сповнені гордістю за рідну державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.

Зі святом!

Міський голова                                                                                                                                А.О. Вершина