- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

До відома керівників підприємств, організацій міста

Відповідно до листа Державного агентства України з управління державними корпоративними правами та майном з 20 по 23 листопада 2012 року в Міжнародному виставковому центрі (м.Київ, Броварський проспект, 15, ст. м. «Лівобережна») відбудеться ХІ Міжнародний промисловий форум – 2012.

Форум присвячений питанням розвитку науково-промислового потенціалу машинобудівної галузі і обєднує спеціалізовані виставки:

Головними організаторами форуму є Державне агентство України з управління державними корпоративними правами та майном, ТОВ «Міжнародний виставковий центр» за підтримки УНК «Укрверстатоінструмент» та інші зацікавлені відомства.

Форум є найбільшою машинобудівною виставкою України. Свою участь у ХІ Міжнародному промисловому форумі підтвердили близько 400 підприємств з 32 країни світу, які представлять новітню продукцію для переозброєння виробничих потужностей, перш за все, машинобудівної галузі. Програму форуму складають спеціалізовані науково-практичні конференції, семінари, технічні наради, ділові зустрічі.

Відвідувачі та учасники будуть мати можливість провести плідні переговори, отримати замовлення на свою продукцію та налагодити перспективні зв’язки.

Пропонуємо розглянути можливість відвідування ХІ Міжнародного промислового форуму – 2012.

Тел. для довідок: (044)201-11-65, 201-11-56.

Відділ з економічних питань

Павлоградської міської ради