- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

136 дітей міста поїхали відпочивати до Євпаторії

Ввечері 27 липня на залізничному вокзалі було яскраво і весело: до Чорноморського узбережжя від’їжджало 136 дітлахів пільгових категорій.

Жодного року не вдавалось місцевій владі відправити дітей на відпочинок саме до Чорного моря. Тому щастя в очах дітей й батьків було щирим і відвертим.

Заступник міського голови Степаненко О.Д. привітала всіх і побажала добре відпочити й оздоровитися: “А зробити це можна так, як робить сьогодні місто — виділяє кошти й закупає путівки для дітей, які потребують допомоги місцевої влади.”

Цього року на оздоровлення дітлахів виділено 370 тис.грн. й 260 дітей пільгової категорії будуть 100% оздоровлені. Заїзди до таборів проходитимуть ще у серпні та вересні.

Начальник відділу освіти Осипчук О.Б. розповів, що оздоровчий пансіонат “Таврида” працює круглий рік і відрізняється від звичайних дитячих оздоровчих таборів тим, що крім відпочинку діти матимуть комплексне оздоровлення: на його території діє профілакторій. Кожна дитина везе із собою виписку з медичної картки і протягом 21 дня вони будуть не лише повноцінно відпочивати, а й оздоровлюватися.

Бажаємо дітям доброго гарного відпочинку!