- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

До уваги жителів міста та суб’єктів господарювання!

До уваги жителів міста та суб’єктів господарювання!

Виконком Павлоградської міської ради повідомляє, що в місті продовжується боротьба зі стихійною торгівлею. Ніхто не може заперечити, що як і представники влади, так і жителі міста зацікавлені в належному порядку та легалізованій торгівлі на вулицях нашого міста.
З метою ліквідації та запобігання виникнення несанкціонованної торгівлі в місті, рішенням виконкому від 27.03.2013 року № 214 створено робочу групу та затверджено план заходів щодо ліквідації стихійної торгівлі. При цьому визначено конкретних відповідальних по кожній вулиці, де масово проводиться торгівля з рук — працівники міліції та інспекції з благоустрою міста, які працюють щоденно на вулицях: К.Маркса, Ленінградська, Горького, Сташкова, XX Партз’їзду .

В 2013 році робочою групою вжито слідуючі заходи:
1.Притягнуто до відповідальності 119 правопорушників:
— 35 осіб — працівниками інспекції з благоустрою (ст.152 КУпАП);
— 84 особи — працівниками міліції (ст.160 КУпАП).
2. Проведено 4 конфіскації товарів.
3. Мешканцям міста надано 5 публікацій в газеті “Західний Донбас” та інформацію на офіційний сайт Павлоградської міської ради з питань стихійної торгівлі.
4. Проведено 4 наради з представниками міліції, санітарно-епідеміологічної служби, управління ветслужби, адміністрації ринків, депутатами міськради.
5. Направлено 3 листа на начальника Павлоградського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області з питань вжиття дієвих заходів щодо ліквідації осередків стихійної торгівлі в місті.
6. Ліквідовано стихійну торгівлю на вулицях: Котовського, Підгірна, Комсомольська, Орджонікідзе, Луганська, Харківська, Терьошкіна, частково на вул.Горького.
7. Розглянуто дві скарги від мешканців міста.
З метою запобігання виникнення місць стихійної торгівлі та забезпечення належного торговельного обслуговування в святкові дні та весняно-літній період рішенням виконкому визначаються місця для дрібно- роздрібної торгівлі. За більш детальнішою інформацією щодо порядку визначення місць для розміщення торговельних об’єктів суб’єкти господарювання можуть звертайтесь в міськвиконком до відділу розвитку споживчого ринку та підприємництва, або за телефонами: 200480, 60428, 60286.

Інформація надана відділом розвитку
споживчого ринку та підприємництва.