- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

30 липня 2020 року — перший день роботи радіо «ПТРК»

Сьогодні КП «Павлоградська телерадіокомпанія» Павлоградської міської ради запустила перше муніципальне радіо «ПТРК», яке вестиме мовлення на хвилі 90,3 FM.

Шлях до створення радіо був непростий і тривав три роки. Одним із ініціаторів запуску радіостанції став міський голова Павлограда А. О. Вершина, який наголошував на необхідності своєчасного оповіщення населення, у тому числі у випадку надзвичайних ситуацій.

 

30 липня міський голова став першим гостем прямого ефіру і подякував депутатам міської ради за підтримку у вирішенні питання створення нашого радіо.

«Перше і найскладніше було взагалі отримати частоту. «Павлоградська телерадіокомпанія» тричі виходила на конкурс, оголошений Національною радою України. У третьому конкурсі ми отримали перемогу», — комментує директор КП «ПТРК» Руслан Керімов. Далі — тривалий процес закупівлі і налаштування обладнання, створення музичної бази і т.п.

Тож, якщо ви не налаштували свій приймач на хвилю 90,3 – саме час це зробити, щоб поплисти разом з нами на хвилі «ПТРК»!