- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшов семінар з головами та бухгалтерами ОСББ

15 квітня у великій залі засідань виконкому пройшов семінар з головами та бухгалтерами ОСББ за участю першого заступника міського голови Вершини А. О., заступника міського голови Остренка С.А., начальника управління комунального господарства та будівництва, заступника начальника управління праці та соціального захисту населення, начальника відділу з економічних питань, представників податкової інспекції та ГО «Агенція економічного розвитку». Зустріч пройшла у форматі діалогу , під час якого представники ОСББ задавали питання, на які отримували вичерпні відповіді від фахівців.
Надавалися роз’яснення щодо змін у нарахуванні ЄСВ ФОП, змін в обліку зовнішніх сумісників та інші зміни в податковому законодавстві, що стосуються ОСББ. А також розглядалися зміни у нарахуванні пільг і субсидій, заповнення бланків заяв та декларацій для їх отримання мешканцями багатоквартирних будинків. Обговорювали питання про виділення коштів за рахунок місцевого бюджету для ОСББ на 2015 рік.
Остренко С.А. розповів про кошти, які вже виділено в рамках соціального партнерства з ПАО «ДТЕК «Павлоградвугілля» для придбання кабелю для ОСББ «Кравченко, 12», відкриття єдиного ресурсного центру й виділення приміщення для проведення прийому жителів багатоквартирних будинків ОСББ.