- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Пройшов методичний семінар – практикум для опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів

З метою  посилення  контролю за підопічними дітьми, попередження нещасних випадків серед них в будинку культури ім. Кірова  28 липня 2016 року проведений методичний семінар – практикум для опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів.

У роботі семінару взяли участь представники служби у справах дітей, відділу освіти,  центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу з питань сім’ї, молоді та спорту, відділу охорони здоров’я, правоохоронних органів, управління   ГУ ДСНС.

Відкрила семінар заступник міського голови О.О. Шуліка, яка проінформувала присутніх, що для виконавчої влади міста захист прав та інтересів дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківських піклування, є першочерговим і головним завданням.

Спілкування відбулося в робочому порядку.

Учасники семінару проінформували про стан справ в дитячому середовищі, трагічні випадки та дорожньотранспортні пригоди, які сталися з дітьми.

Опікуни, піклувальники, прийомні батьки та батьки-вихователі задали безліч питань щодо виховання, навчання, оздоровлення, лікування, утримання їх підопічних дітей, на які отримали змістовні відповіді.

Питання, які потребують подальшого вирішення взяті на контроль відповідними відділами та службами.

Усі учасники семінару-практикуму отримали пам’ятки-попередження щодо належного виконання опікунських обов’язків.