- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Шановні працівники бібліотек!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек!

В наш бурхливий час новітніх інформаційних технологій книга не втрачає свою  роль та місію у суспільстві. Ставлення до книг є мірилом цивілізованості, інтелектуального і морального здоров’я нації.

У нашому місті функціонують бібліотеки в усіх закладах освіти, міські бібліотеки для дітей та дорослих.

Бібліотекарі Павлограда своєю повсякденною працею сприяють прилученню дітей та дорослих до книги – джерела знань, вони  вносять гідний внесок у патріотичне, громадянське виховання павлоградців, є активними пропагандистами багатств світової та української національної культури.

Завдяки професійній майстерності, високому творчому потенціалу, відданості улюбленій справі, бібліотечне обслуговування  вийшло за межі  бібліотечних приміщень та максимально наблизило сучасні інноваційні послуги та сервіси до користувача у мережі Інтернет.

Шановні бібліотекарі Павлограда! Ми щиро вдячні  вам за вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи, ініціативність,  активну участь в організації та проведенні численних різнопланових заходів з нагоди пам’ятних дат та державних свят.

Бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів у пропаганді книги, зростання чисельності ваших активних помічників серед дітей та дорослих.

Бажаємо вам миру, щастя, добра та злагоди в родинах!

 

Зі святом!

Міський голова   А.Вершина