- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Урочисте відкриття реалізованого проекту 

 

5 грудня  2019 року відбулося урочисте відкриття двох проектів-переможців конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками «Створення класу української мови та літератури»  та «Coworking space – відкритий простір».

Реалізація проекту  « Створення класу української мови та літератури» дозволила створити у загальноосвітній школі № 17 клас  для вивчення української мови для формування знань, світогляду, розвитку інтелектуальних і творчих здібностей учнів.


 

В рамках проекту «Coworking space – відкритий простір»  НВК   № 2 створення естетично привабливого і зручного простору для роботи, відпочинку, спілкування та саморозвитку .


Своїми руками зроблено монтаж гіпсокартону з укладкою пінопласту, монтаж електричної частини, шпаклівка стін,фарбування стін, укладка лінолеуму, проведено 5 суботників по утепленню, вирівнюванню та фарбуванню  відкосів.

З вітаннями до переможців звернулися  міський голова А.О. Вершина  та Регіональний представник ДТЕК по соціальному розвитку О.О. Коновалова.  Вони зазначили, що реалізовані проекти – черговий позитивний результат співпраці мешканців, влади та Компанії ДТЕК та побажали присутнім  цікавих  ідей та натхнення у їх реалізації, адже лише спільними зусиллями ми зробимо своє життя кращим!