- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

КП «Затишне місто» готове до зими

КП «Затишне місто» повністю готове до проходження зимового періоду 2020-2021. Підготовка до зими розпочалась ще у весняно-літній період.

На підприємстві вчасно запаслись паливно-мастильними матеріалами та закупили різни види посипкових протиожеледних сумішей:
гранульований шлак близько 900 тонн,
— річковий пісок — 1300 тонн,
— за домовленістю з ДТЕК розпочався завіз золошлаку, якого вже в наявності маємо 500 кг, а також сіль.
Директор КП «Затишне місто» В.В. Коріневський продемонстрував техніку, яка заходиться в повній технічній готовності. В залежності від погодних умов на боротьбу зі сніговими заметами та ожеледицею буде виходити 10-15 одиниць спецтехніки. В тому числі три великі КДМ (дорожньо-комбіновані машини), які укомплектовані відвалами та піскорозкидачами для роботи на головних магістралях міста. До роботи також готовий навантажувач «Хюндай», 2 трактори з відвалами. Чотири навантажувачі «BobCat» з навісним зимовим обладнанням вийдуть чистити пішохідні доріжки, тротуари, зупинки громадського транспорту
Співробітники дільниці благоустрою повністю забезпечені теплим спецодягом.
Укомплектовано штат диспетчерської служби, налагоджено зв’язок з допомогою рацій. Для відповідальних працівників, які будуть нести цілодобове чергування, обладнана тепла кімната для відпочинку та прийому їжі.