- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Актуальна інформація про можливості для бізнесу

До $10 000 на розвиток бізнесу

Мікро-, малий та середній бізнес, який планує відновити або модернізувати роботу підприємств у Закарпатській області, має можливість отримати грант до $10 000 на розвиток власної справи. Участь у конкурсі може взяти також релокований бізнес із Миколаївської, Сумської, Чернігівської, Харківської, Донецької, Луганської, Запорізької, Київської, Дніпропетровської та Херсонської областей.

Посилання на анкету:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJC7-deiP92RFV14DObEd4mJ_T80zM3NBhLwJKt4-LisAAWg/viewform

 

Візійний жіночий акселератор

Якщо ви мрієте про власний бізнес або прагнете розвинути той, що вже існує, — ставайте учасницею візійного жіночого акселератора «Відважна». Дедлайн подання заявок: 10 березня:

Дізнатися більше та зареєструватися можна за посиланням:

https://www.vidvazhna.com.ua/

 

Запрошуємо долучитися до проекту Export Booster

Проєкт «Export Booster» створений для допомоги українським компаніям у пошуку клієнтів/замовників, забезпечення укладання нових експортних контрактів, а також підвищення експортних спроможностей українських виробників, зокрема малого та середнього бізнесу.

Виробникам буде запропоновано:

Посилання на анкету:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeBl0ONAOzCu5Z1xcOvSw8LHezXawl-GcIbNG9kIqpFNWKb6w/viewform

 

Підтримка інтеграції українського бізнесу у ринок ЄС

Європейська комісія запустила дві конкурсні пропозиції під спільною назвою «ReadyForEU» із загальним бюджетом 7,5 млн євро. Конкурси спрямовані на допомогу українським підприємцям та підприємствам скористатися перевагами внутрішнього ринку ЄС.

Деталі конкурсів за посиланням:

https://business.diia.gov.ua/cases/iniciativi/evropejska-komisia-zapustila-dva-konkursi-dla-pidtrimki-integracii-ukrainskih-malih-ta-serednih-pidpriemstv-u-vnutrisnij-rinok-es-2?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=mozhlivosti_dlya_biznesu_g