- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Ансамбль «Юність» — переможець Всеукраїнського фестивалю-конкурсу танцювальних шоу!

Зразковий ансамбль танцю «Юність» (керівники — Наталя Кириченко, Валерія Ілющенко, Наталя Косяченко) завоював Гран-прі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу танцювальних шоу «MOTOR DANCE FEST — 2019». Конкурс проходив 14 квітня у м. Харків, у Палаці студентів ХПІ.


«MOTOR DANCE FEST — 2019» проходив за підтримки Департаменту у справах сім’ї молоді та спорту Харківської міської ради та Палацу дитячої та юнацької творчості «Істок».
Наталя Кириченко — Заслужений працівник України та володарка чисельних нагород — була членом журі фестивалю, але не приймала участь в обговорення саме номерів «Юності».
За номер «Вася-Василек» «Юність» отримала нагороду «Best Dance Show» у номінації «Танці народів світу 10-13 років». Номер «Мой друг обожает громкий стук» завоював нагороду «Best Dance Show» у номінації «вільна танцювальна категорія», змішана вікова група. А номер «Вечный двигатель, вечный прыгатель» став золотим лауреатом 1 ступеню у номінації «вільна танцювальна категорія», змішана вікова група.

Журі відзначили, що номери «Юності» грамотно вибудувані, оригінальні. Тому павлоградський колектив отримав приз «За оригінальну балетмейстерську постановку».
Для 18 маленьких танцюристів це була перша поїздка, тому вони отримали позитивні емоції і натхнення від своєї першої перемоги!


Окрім участі у фестивалі, діти відпочили у Парку ім. Горького, який називають «Українським Діснейлендом».
Вітаємо наших переможців!

КБУ «Міський культурно-дозвільницький центр»