- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Апаратна нарада

23.07.2019р. відбулася чергова апаратна нарада при міському голові. На нараді були присутні керівники структурних підрозділів міської ради, керівники комунальних служб, держустанов та ЗМІ.
Анатолій Олексійович констатував, що вибори до парламенту завершені, люди зробили свій вибір. Ми продовжуємо працювати над питаннями міста та підводити підсумки минулого тижня.
Одним із основних питань, яке було обговорено на нараді – питання стану виконання бюджету за перше півріччя 2019р. Заступник міського голови Пацко С.Г. доповіла, що:
— доходи загального фонду міського бюджету з урахуванням трансфертів за І півріччя 2019 року виконано на 105,3%;
— доходи загального фонду міського бюджету (без урахування офіційних трансфертів), або власні надходження виконано на 113,7% до планових показників, сума перевиконання становить 31 млн. 308 тис.грн.
З метою наповнення бюджету:
— постійно проводяться засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків і зборів (обов’язкових платежів) до місцевого бюджету, на яких заслуховуються підприємства-боржники. В результаті проведеної роботи погашено податковий борг по платі за землю у сумі 6 млн. 338 тис.грн., податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки – 487,3 тис.грн., екологічному податку – 159,7 тис.грн.;
— у результаті проведеної роботи комісії з визначення та відшкодування збитків внаслідок використання земельних ділянок з порушенням норм законодавства було встановлено збитків на загальну суму 20 млн.грн., оформлено відповідні акти, розрахунки збитків та повідомлення направлені землекористувачам для добровільного відшкодування збитків. За результатами роботи Комісії було укладено 3 додаткові угоди до договорів оренди земельних ділянок, що збільшить річну орендну плату на 1 млн.грн.
Далі міський голова інформував про закінчення роботи з відновлення ливневої каналізації по відведенню дощової води з вулиць Озерна, Світличної Ганни, Центральна. Роботи виконуються власними силами. Планується виконати такі роботи на вул.Кравченка та вул.Гагаріна.
Будуть виконані роботи (власними силами) по поточному ремонту пішохідної доріжки на мосту шляхопроводу на сел. «18 Вересня» з відновленням дощоприймальних решіток.
Заступник міського голови Пацко С.Г. повідомила, що з 01.08.2019р. обслуговувати багатоповерхові будинки (які обслуговувалися КП «Павлограджитлосервіс» та ПП «К-П-1») буде приватна компанія ТОВ «ТБЦ Оптімус» (переможець конкурсу на призначення управителя багатоквартирного будинку в м.Павлоград).
Головам ОСББ, які ще не уклали договори на постачання електроенергії треба прискорити цю роботу.
Під час наради керівники доповіли про проведену роботу за тиждень (звертаючи увагу на питання з підготовки до осінньо-зимового періоду 2019-2020р. та до нового навчального року), отримали доручення згідно зі своїми повноваженнями.