- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Апаратна нарада

Сьогодні 01.08.2017р. міський голова А.О.Вершина провів апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних служб, держустанов та ЗМІ з питань життєдіяльності міста.
Нараду міський голова розпочав із звернення до керівників міста щодо прийняття участі в організації та підготовці таких свят як:
— День Державного Прапора України;
— День незалежності України;
— День шахтаря;
— Дня 1 вересня;
— Дня міста.
Також, просив звернути увагу на проведення благоустрою на своїх територіях, заходів по боротьбі з амброзією та з підготовки до опалювального сезону.
Анатолій Олексійович дав доручення інспекції з благоустрою посилити контроль щодо наведення порядку на прибудинкових територіях міста.
Далі міський голова оголосив, що борг населення за комунальні послуги по місту складає 140 млн.грн. Комунальні підприємства повинні не припиняти роботу по стягненню цієї заборгованості.
В цьому році КП «Павлоградтеплоенерго» зробив великий прорив по встановленню на житлові будинки лічильників тепла, яких встановлено 193 (залишилося встановити 101 лічильник).
З 01.08.2017р. у лікувально-профілактичних закладах міста приступають до інтернатури 13 лікарів, до КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги м.Павлоград» 7 лікарів: загальної практики, педіатри, терапевти.
Відділом освіти проводяться роботи щодо підготовки до нового навчального року, а саме:
— вивіряються списки дітей, які будуть з 01.09.2017р. користуватись «Шкільним автобусом» та проїзними квитками;
— відпрацьовуються списки по відшкодуванню витрат опікунам на придбання шкільної та спортивної форми;
— завдяки співпраці з дитячим фондом ООН «Юнісеф» розпочалась робота по ремонту 7 груп в дошкільних навчальних закладах міста (№№ 5,47,60,61,65)
За результатами наради присутні отримали доручення за напрямками їх повноважень.