- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Апаратна нарада

Сьогодні 08.08.2017р. міський голова А.О.Вершина провів апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних служб, держустанов та ЗМІ з питань життєдіяльності міста.
На початку наради міський голова привітав Білякіна Юрія Григоровича – голову Ради міської організації ветеранів України з 80-ти річчям та побажав ювіляру міцного здоров’я, щастя, прихильності долі, миру і злагоди, уваги рідних та близьких людей.
Анатолій Олексійович проінформував присутніх про звільнення начальника управління комунального господарства та будівництва та доручив оголосити конкурс на дану посаду.
На нараді були розглянуті та обговорені наступні питання:
— організація і ліквідація стихійної торгівлі у місті;
— проведення постійної роботи щодо оформлення самовільно зайнятих земельних ділянок під об’єктами нерухомості, під кабельними мережами, газопроводами;
— визначення та облаштування місць загального користування (туалетів) на кінцевих автобусних зупинках;
— щодо встановлення та збереження лічильників тепла на житлових будинках;
— надання посильної допомоги до 1 вересня 2017р. дітям з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.
За інформацією начальника відділу охорони здоров’я з 01 серпня 2017р. розширився перелік препаратів, які ввійшли до програми «Доступні ліки» на 42 препарати. Додатково для пацієнтів нашого міста виділено 517 тис.грн. для реалізації цієї Державної програми.
02 серпня 2017р. Міністерство охорони здоров’я України підписало договір на виготовлення лікарняних листків, які область чекає в серпні поточного року.
За результатами наради присутні отримали доручення за напрямками їх повноважень.