- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

БЕЗКОШТОВНІ НАВЧАЛЬНІ КУРСИ ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ ТРИВАЮТЬ!

Протягом 2017 року виконкомом Павлоградської міської ради,  в рамках реалізації заходів міської «Програми сприяння розвитку та підтримки підприємництва в м. Павлоград на 2016-2018 роки», проводилися заходи з навчання та підвищення кваліфікаційного рівня діючих підприємців та бажаючих займатися власним бізнесом.

Безкоштовні курси проводилися за підтримкою міського голови та ГО «Бізнес-клуб Павлоград». Курси проводять кваліфіковані викладачі Західнодонбаського інституту МАУП та АПР «Перспектива». Кошти на проведення курсів виділялися з міського бюджету.

На 2018 рік також заплановано продовжити проведення  безкоштовних курсів для підприємців, початківців та молоді міста. Вже розробляється план проведення навчальних програм на 2018 з таких тем як: «Бізнес планування для підприємців. Бухгалтерський та податковий облік», «Психологія підприємницької діяльності», «Підготовка молоді до конкурсу бізнес-проектів», «Комп’ютерні технології для підприємців», «Англійська мова для підприємців». План проведення курсів буде розміщено на офіційному сайті Павлоградської міської ради, в ЗМІ та в «Фейсбуці».

Крім того, вітаємо 12 учасників курсів, які 11.01.2018 року отримали сертифікати з проходження навчальної програми за темою «Комп’ютерні технології для підприємців», що розпочалися ще в листопаді 2017 року!

 

Інформація надана відділом розвитку  споживчого ринку та           

підприємництва  Павлоградської міської ради,20-62-86,20-04-80,

email: torg317@ukr.net