- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Безкоштовні навчальні курси

В листопаді поточного року закінчився ще один курс навчальних програм для підприємців за темою «Технологія створення сайту» та всі учасники отримали сертифікати.
Підприємці — слухачі цього курсу висловили свою подяку за те, що вони мали змогу вивчити технологію створення сайту та отримати практичні навички його створення. В кінці навчання підприємці презентували свої роботи: Титова Вікторія — створення сайту «Павучок» — в’язання на замовлення одягу і не тільки; Денисова Тетяна — створення лендінг — сторінки — послуги фотографа; Куровська Алеся — створення сайту «Салон краси», Водяницька Владіслава- створення інтернет-магазину — Продаж пряжі; Лях Єлизавета — створення сторінки-візитки — «Кав’ярня в східному стилі» та інші.

Хочемо нагадати, що навчальні курси для підприємців нашого міста проводяться виконкомом Павлоградської міської ради на безоплатній основі та на базі учбового центру «Перспектива» за адресою: вул.Дніпровська, 400/1 (район СШ №20).
Також повідомляємо що в грудні буде проведено вже останній в 2018 році курс за темою «Психологія в підприємницькій діяльності».
Записатись на курси та отримати більш детальну інформацію можна за адресою: м. Павлоград, вул. Соборна, 95, к.317, або по тел.: 20-62-86, 095-2415641 або на e-mail: torg317@ukr.net

Інформація надана відділом розвитку
споживчого ринку та підприємництва
Павлоградської міської ради