- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Безпека дитини – спокій родини

З метою забезпечення виконання заходів з протипожежної безпеки та проведення профілактичних інструктажів щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті службою у справах дітей разом з центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 05 квітня був організований і проведений позаплановий об’їзд прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу.

Для об’їзду сімей були залучені інспектори 6 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Перевіряючі завітали до 8 прийомних сімей та 3 дитячих будинків сімейного типу, де виховуються 34 дитини-сироти та позбавлених батьківського піклування.

Інспектори провели з батьками-вихователями, прийомними батьками та дітьми інструктажі з пожежної безпеки та вручили пам’ятки “Бережіть родинне тепло від пожежі!”. Роз’яснили як вірно та безпечно користуватися електропобутовими приладами. На прикладах реальних пожеж діти дізналися про те, що іноді людська неуважність призводить до трагічних випадків.

Водночас, фахівці ДСНС оглянули приміщення, надали практичні рекомендації та поради по експлуатації електро-, газових- приладів в родинах.

 

 

Начальник служби

у справах дітей                                                                                 Н.М. Данильчук