- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Бюджет участі 2021. Закінчився етап аналізу проєктних заявок

 

Протягом квітня 2021 року тривав етап аналізу проєктних заявок Бюджету участі. За результатами перевірок, до голосування допущено 65 проєктів. З переліком допущених та відхилених проєктів можна ознайомитись за посиланням https://pavlogradmrada.dp.gov.ua/byudzhet-uchasti-m-pavlograda-2 .

Голосування за проєкти бюджету участі почнеться з 11 травня 2021 року триватиме до 24 травня 2021 року.

Нагадуємо, що проєкти Бюджету участі поділяються на 4 категорії: міні, малі, інфраструктурні та великі.

Кожен бажаючий має можливість віддати свій голос за один з проєктів з кожної представленої категорії (тобто за 4 проєкти).

Голосування за проєкти здійснюється наступними способами:

  1. Електронне голосування.

Проголосувати за обрані проєкти в он-лайн системі «Громадський бюджет». Вхід до системи розташований на офіційному сайті Павлоградської міської ради або за посиланням https://budget.e-dem.ua/1212400000 . Для входу необхідна авторизація.

  1. Особисте (паперове) голосування за наявності паспорту.

Для особистого голосування необхідно роздрукувати анкету для голосування, заповнити її та залишити в скриньці для голосування, що буде розташована на І поверсі виконкому (вул. Соборна, 95).

Анкета для голосування, а  також відеоінформація, як скористатись електронним голосуванням, розташовані за посиланням https://pavlogradmrada.dp.gov.ua/byudzhet-uchasti-m-pavlograda-2  та https://www.youtube.com/watch?v=BoOEGgfklMM  .

 

Відділ з економічних питань Павлоградської міської ради