- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Cемінар на тему: «Про порядок укладення колективних договорів та стан охорони праці в закладах освіти міста».

Cемінар на тему: «Про порядок укладення колективних договорів та стан охорони праці в закладах освіти міста».

З метою привернення уваги суспільства до проблем охорони праці та виробничого травматизму в м.Павлограді, 26 березня 2014р. проведено семінар на тему: «Про порядок укладення колективних договорів та стан охорони праці в закладах освіти міста».
У семінарі взяли участь спеціалісти відділу трудових відносин та умов праці Павлоградської міської ради, відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у м. Павлограді, керівники та спеціалісти з питань охорони праці дошкільних закладів та шкіл міста.
На семінарі розглядались питання порядку повідмчої реєстрації колективних договорів та вимог законодавства з охорони праці. Надано консультативну та методичну допомогу з питань охорони праці, ведення журналів проведення інструктажів, перегляду інструкцій, положень з охорони праці та ін.
Безпека праці є такою сферою, в якій навіть найвищі досягнення ніколи не будуть вважатись достатніми, оскільки йдеться про здоров’я і життя людини.
Керівникам навчальних закладів доручено проаналізувати та переглянути організацію охорони праці в установах, і вжити заходів щодо підвищення рівня безпеки та поліпшення умов праці працівників.