- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Центр профілактики та боротьби зі СНІДом відкрився після капітального ремонту будівлі

01 грудня з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у комунальному  закладі «Павлоградська міська лікарня №1»ДОР», відбулося відкриття  після капітального ремонту будівлі Центру профілактики та боротьби зі СНІДом .На захід завітав міський голова Вершина А.О. , народний депутат  України Мартовицький А.В., депутат міської ради — голова бюджетної комісії Чернецький А.В.  та депутати обласної ради. Олійник С.С – головний лікар доповів , що у приміщенні були  замінені звичайні вікна на енергозберігаючі у кількості – 9 шт., встановлені металопластикові двері в середині приміщення у кількості – 9 шт., встановлені броньовані двері у кількості 2шт, повністю переплановане та реконструйоване приміщення яке довгі роки використовувалось під склад.  Обладнані кабінети для прийому хворих, допоміжні приміщення. Проведено утеплення фасаду будівлі та  підведені комунікації водопостачання та теплопостачання. Також замінена вся електропроводка. Дах будівлі оновлений та утеплений у кінці 2015 року.

На закупівлю  будівельних матеріалів для проведення капітального ремонту в приміщеннях витрачені кошти: 734 130 грн.

Вершина А.О від імені громади міста вручив керівнику паспорти  на медичне обладнання СНІД центу: кисневий концентратор, мікроскоп та центрифугу — вартість обладнання 65 203 грн.

Приємний сюрприз для працівників лікарні було презентував   депутат обласної ради Вороніна С.А., який подарував лікарні кисневий концентратор для хворих на СНІД які лікуються в терапевтичному відділенні вартістю   30 645 грн. та центрифугу вартістю 26 999 грн.

 

 

Відділ охорони здоров’я