- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Церемонія нагородження учасників та переможців щорічного конкурсу міні – грантів «Громада своїми руками»

Вже шостий рік конкурс міні-грантів «Громада своїми руками» впевнено, успішно та талановито крокує вулицями, парками, школами та дитячими садочками, площами та будинками культури нашого славетного міста!
За п’ять років було реалізовано 80 проектів вмілими руками павлоградців, що не на словах, а своїми справами доказали свою любов рідному місту. Це десятки гральних та спортивних майданчиків, скалодром та воркаути, центр каякінгу, сквери, ландшафтний міні-парк та зони відпочинку, гостинна українська садиба в краєзнавчому музеї, розумні енергоефективні будинки та алея пам’яті! Та ще дуже багато вкрай потрібних чудових проектів, а деякі з них вже стали навіть такими собі пам’ятками міста.
Конкурс міні-грантів проходить за ініціативи та фінансової підтримки міської влади та Компанії ДТЕК. Організатором конкурсу виступає Павлоградська міська рада, адмініструє конкурс Агенція економічного розвитку.
9 липня 2018 року в залі засідань Павлоградського міськвиконкому відбулася чергова, урочиста церемонія нагородження учасників та переможців щорічного конкурсу міні – грантів «Громада своїми руками»!
Церемонію нагородження відкривав міський голова Анатолій Олексійович Вершина, який привітав переможців та учасників конкурсу, висловивши вдячність кожному не байдужому мешканцю, які долучаються до даної ініціативи та спрямовують свої сили на облаштування рідного міста.
Разом з керівництвом міста на урочистому заході були присутні: менеджер з адміністративної діяльності «ДТЕК Павлоградвугілля», депутат Павлоградської міської ради – Андрій Володимирович Чернецький, регіональний представник ДТЕК з соціального розвитку Олена Олексіївна Коновалова, голова Агенції економічного розвитку міста Павлоград — Наталя Валеріївна Чумак.
Дуже приємно, що з кожним роком активність мешканців Павлограда зростає. 103 цікавих проекти було подано на конкурс в цьому році — 31 з яких здобув перемогу.
У цьому році пріоритетними напрямками в конкурсі стали – «Енергоефективність» та «Екологія», в яких особливу активність проявили об’єднання співвласників багатоквартирних будинків.
Також, вже другий рік «Громада своїми руками» включає не тільки конкурс міні-грантів, а й великий грант.
Переможцем став проект «Павлоград – культурна столиця Західного Донбасу – створення комфортних умов в МКДЦ «МИР» — створення на базі Міського культурно-дозвільного центру комфортних умов для проведення дозвілля мешканців та сучасного дизайну припалацової площі і фасадної частини будівлі» шляхом облаштування бруківкою припалацової площі з відкритою сценічною площадкою, облаштування підлоги в глядацькій залі МКДЦ «Мир».
До Дня Незалежності України, громада отримає — оновлений, осучаснений Будинок культури, де проводиться безліч міських і регіональних заходів та свят.
Кожен проект-переможець отримав сертифікат на фінансування проекту в розмірі 55 тис.грн., а великий грант 700 тис.грн.

З урахуванням популярності конкурсу серед жителів міста з року в рік зростав і фонд конкурсу.
Цього року фонд конкурсу, вже традиційно сформований із коштів Павлоградської міської ради та Компанії ДТЕК, складає 1 млн. 641 тисячу гривень – 1 млн. 100 тисяч від ДТЕК та більше півмільйона від Павлоградської міської ради.
Всім бажаємо нових перемог та легкого втілення проектів! Спільними зусиллями громади, влади та бізнесу ми будуємо наше славетне місто!

Відділ з питань залучення інвестицій, реалізації проектів та регуляторної політики