- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Чергова 48 сесія Павлоградської міської ради.

Під головуванням міського голови А.О. Вершини 19 березня 2019 року пройшло пленарне засідання 48 сесії Павлоградської міської ради.
В засіданні взяли участь 27 депутатів, які розглянули ряд питань, пов’язаних із життєдіяльністю міста. Зокрема, рада прийняла Програму приватизації об`єктів комунальної власності територіальної громади м. Павлограда на 2019 рік, затвердила Положення про облік нерухомого безхазяйного майна та Порядок відчуження відумерлої спадщини, розглянула блок питань, пов’язаних з земельно-ринковими відносинами.
Емоційним та бурхливим виявився розгляд питання «Про використання червоно-чорного прапора на території міста Павлограда». Депутатами та присутніми висловлювались різні аргументи; голосування показало, що згоди дійти не вдалось – рішення прийнято не було. Міський голова А.О. Вершина закликав депутатів проводити роз’яснювальну роботу з населенням міста стосовно цього питання.
Всього за результатами роботи 48 сесії депутатами та міським головою було прийнято 44 рішення міської ради.
Наприкінці сесії депутати прийняли звернення до Прем’єр-міністра України та Міністра соціальної політики стосовно коефіцієнту перерахування страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві або профзахворювання.