- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Чергова 71 сесія Павлоградської міської ради.

 

Під головуванням міського голови А.О. Вершини 18 серпня 2020 року пройшло пленарне засідання 71 сесії Павлоградської міської ради.
В засіданні взяли участь 23 депутата, які розглянули ряд питань, пов’язаних із життєдіяльністю міста. Депутати внесли зміни до міських програм, затвердили уточнення міського бюджету, розглянули проекти рішень, пов’язані з комунальною власністю та земельно-ринковими відносинами.
Деякі питання, як, наприклад, «Про надання згоди на прийняття до комунальної власності комплексу будівель та споруд стадіону «Шахтар», розглядались з емоційним та бурхливим обговоренням. Виказувались різні думки щодо доцільності прийняття стадіону у власність міста, було роз’яснено, що дане рішення – лише початок для складної процедури передачі цього об’єкту, але воно дає можливість пошуку потенційних інвестицій для реконструкції стадіону. Більшістю голосів це рішення було прийняте.
Всього за результатами роботи пленарного засідання депутатами та міським головою було прийнято 47 рішень міської ради.
Наприкінці сесії депутати прийняли два звернення, в першому з яких закликали Верховну Раду України не вносити зміни до законодавства щодо прийняття рішень місцевими радами з земельних питань кваліфікованою більшістю голосів від складу ради (замість простої більшості, як передбачено діючим законодавством). В другому зверненні до Президента України та Верховної Ради України висловили незгоду з рішенням Центральної виборчої комісії не проводити місцеві вибори в деяких територіальних громадах Донецької та Луганської областей, які підконтрольні Україні.