- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Черговий крок до побажань дітей

29 вересня 2016 року в місті Павлоград по вул.Чехова відкриті черговий дитячо-ігровий майданчик та майданчик для гри в міні-футбол.
Дані майданчики створені за ініціативи мешканців мікрорайону “Приточиловка” та особисто Дробот Олени Миколаївни, Шаповалової Наталі Валеріївни та Гайбуллаєва Алішера.
Проект профінансовано за долевою участю народного депутату України — Артура Володимировича Мартовицького, депутата Дніпропетровської обласної ради- Тетяни Федорівни Дацько та за підтримки міського голови Анатолія Олексійовича Вершини.
Безпосередньо виконували роботу комунальне підприємство “Затишне місто” (директор КоріневськийВ.В.), комунальне підприємство “Павлоградводоканал” (Карпець О.С.).
Майданчики були відкриті в урочистій обстановці в присутності мешканців мікрорайону та почесних гостей: першого заступника міського голови — Мовчана Віталія Сергійовича, народного депутата України — Артура Володимировича Мартовицького, депутатів Дніпропетровської обласної ради — Миколи Савелійовича Пономарчука та Тетяни Федорівни Дацько.
Ці добрі справи сприяють розвитку інфраструктури мікрорайонів міста, покращують умови для дозвілля дітей та молоді.