- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Черлідери привезли нагороди!

Черлідери привезли нагороди!

          29 березня  Палац спорту «ЛТК-Арена» міста Луганська гостинно відкрив двері  для учасників  Чемпіонату  України з черліденгу. У змаганнях взяли участь команди міст  Києва, Одеси, Сум, Донецька, Полтави, Луганська, Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Красноармійська, Петропавлівки та Павлограда.

Черлідери ДЮСШ відділу освіти Павлоградської міської ради були кращими у номінаціях  «Чер-мікст-команда», «Станти» та індивідуальній програмі.

Команда  «Бригада-2»  стала  чемпіоном  України, посівши перше  місце  у номінації «Чер-мікст-команда».

Команда старших черлідерів  «Бригада»  отримала срібло, посівши друге призове місце..

У номінації  «Групові станти» наша четвірка у сладі Смолки Кароліни, Жуляєва Олександра, Болдирєвої Анастасії та Козюри Олександри посіли перше місце і отримали золоті медалі.

Серед юніорів  у цій номінації п’ятірка у складі Арушанової  Карини, Петрової Ганни, Холодової  Юлії, Герасименко Лізи та Волошиної  Лілії  поступилася  командам міст Одеси та Луганська і  виборола бронзові нагороди.  Черлідери  старшої вікової групи у «Групових стантах»  отримали срібні медалі, пропустивши вперед команду м.Луганська.

В індивідуальній програмі юні павлоградці теж виступили добре.

Так, друге місце посіла Косяченко Ксенія, третє —  Герасименко Ліза та Мацилецький Микита. У номінації «Хіп-хоп-данс-соло»  третьою була Нагорна Юлія після спортсменок м.Києва та м.Донецька.

 

 

Ми  вітаємо переможців змагань. Так тримати!