- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Cтартував новий проект Європейського Союзу та Програми розвитку ООН

23.04.2019 року в приміщенні ДК Ветеранів відбувся захід на якому презентували спільний проект ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES) для представників ОСББ. В ході презентації координатор Олена Харченко ознайомила всіх присутніх з перевагами проекту, який надаватиме підтримку об’єднанням співвласників будинків у формуванні, організаційному становленні та подальшому впровадженні енергоефективних рішень. Регіональний представник компанії «Danfoss» Андрій Ільченко, розповів про технічні можливості вдосконалення термомодернізації, що дозволить покращити енергоефективність житлових будинків. Наталя Арінічева, координатор Міжнародної Фінансової корпорації в Дніпропетровській області ознайомила з усіма аспектами програми, в тому числі з фінансовими можливостями реалізації проекту за підтримки Фонду енергоефективності та Міжнародною фінансовою корпорацією.


Відкрив захід заступник міського голови Радіонов О.М., який зазначив, що підтримка у проведенні енергоефективних рішень в багатоквартирних будинках ОСББ та застосування заходів з підвищення їх енергозбереження з боку Проекту є дуже актуальною і своєчасною. Також, висловив сподівання щодо подальшої співпраці на відновлення соціальної інфраструктури в місті.

Даний Проект запрошує до співпраці представників ініціативних груп, мотивованих до створення ОСББ, представників житлово-будівельних кооперативів.
Нагадуємо, що подати заявку на участь в проекті HOUSES можна за посиланням http://houses.in.ua/