- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Делегація з м. Нікополь відвідала Павлоград

Павлоградці у черговий раз підтвердили, що наше місто – відкрите для партнерства та взаємодії з усіма містами та громадами.

Павлоград одне з небагатьох міст, в яких впроваджена та успішно працює автоматизована система обліку пільгових перевезень у міському автомобільному транспорті.

Тому саме до нас, 29 квітня 2021 року, завітали гості з Нікополя для обміну досвідом щодо впровадження системи. Делегація складалась з представників управління економіки, фінансів та міського бюджету, управління соціальної політики, відділу освіти та місцевих перевізників.

Гостей щиро зустріли заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Рябова Аліса Вікторівна і керівники підрозділів,  відповідальні за даний напрямок роботи.

Далі їх чекала насичена програма у відділі з економічних питань, управлінні соціального захисту населення та автотранспортному підприємстві «Кортеж».  Колеги з Нікополя отримали вичерпну інформацію щодо запровадження системи, а саме, закупівлі валідаторів, програмного забезпечення, пластикових карт і обладнання для їх друку, дізналися про цікаві технологічні рішення, які дозволили налагодити друк пластикових карт і нанесення інформації на них самостійно, що дозволило зменшити вартість карти вдвічі та скоротити строки її виготовлення.

Радіємо, що  досвід нашого міста в запровадженні таких важливих проєктів цікавить інші громади і міста.

Ми завжди готові поділитися своїми напрацюваннями, адже партнерство і взаємодія – це запорука успішного розвитку всієї країни.