- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

День Гідності та Свободи

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи і  вшановуємо учасників Революції Гідності, які відстоювали права людини та європейське майбутнє нашої країни.

Сотні сердець згоріли за перемогу, тому щороку в цей день вся країна схиляє  голови перед світлою пам’яттю Героїв Небесної Сотні.

Вони були з різних куточків країни, різних національностей, різного віку й різних професій. Але їх назавжди об’єднали любов до України та прагнення змінити життя кожного українця на краще.

Вшановуючи  пам’ять за всіма загиблими ми згадуємо бійців АТО, які довели усьому світу здатність захищати свою державу та берегти життя мільйонів українців.

Сьогодні ми повинні своїми справами відновити мир на нашій українській землі, розбудовувати нову сучасну державу! Адже від кожного з нас залежить, у якій країні житимемо ми і житимуть наступні покоління.

Щиро вітаю усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаю мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.

 

 

                                                                                                                            Міський голова

А. Вершина