- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

День міліції

Шановні працівники та ветерани органів внутрішніх справ!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем міліції!

Працівники органів внутрішніх справ – це благородні і мужні люди, які працюють для захисту законності і правопорядку.

Ви обрали нелегку, але почесну професію вартового Закону. На вас покладено відповідальну і благородну місію – захищати життя і здоров’я людей, їхні права та свободи, інтереси держави і суспільства від протиправних зазіхань, боротися зі злочинністю, пильнувати мир та спокій у країні.
Нелегкі робочі будні вимагають від кожного з вас високого професіоналізму, фахової виучки та компетентності, самовідданості та хоробрості, повної віддачі сил та постійної готовності до самопожертви заради тих, хто потрапив у біду.

Щира вдячність вам, працівники міліції та ветерани органів внутрішніх справ за самовіддану працю, високий професіоналізм і мужність при виконанні службових обов’язків, готовність прийти на допомогу не шкодуючи власних сил і здоров’я, а й нерідко ризикуючи власним життям заради збереження спокою та життя павлоградців.

Вітаю зі святом ваших матерів і дружин, чиї турбота, підтримка і душевне тепло допомагають вам витримувати всі випробування.
Щастя, благополуччя, сімейної злагоди, міцного здоров’я, здійснення всіх заповітних мрій і сподівань вам і вашим родинам.

Зі святом!

Міський голова І.С.Метелиця