Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

День Мудрої людини

Октябрь 4th, 2011 Новини Вывести на печать

Кожен рік, 1 жовтня, увесь світ відзначає міжнародний День людини похилого віку.Від імені міського голови ветеранів привітала заступник міського голови- керуючий справами міськвиконкому Рябова А.В.: «Сьогодні ми відзначаємо свято МУДРОЇ людини, свято вашого життєвого досвіду, свято ваших добрих порад.»

В нашому місті майже 14 тисяч дітей війни, 13 тисяч ветеранів війни і праці, 2 тисячі 700 учасників війни, 590 учасників бойових дій. Це люди, які своєю працею, відвагою заслужили увагу з боку держави й кожного жителя нашого міста.

Керівництво міста тримає на постійному контролі роботу по наданню допомоги фронтовикам – інвалідам та учасникам Великої Вітчизняної війни. Протягом цього року виплачена компенсація за невикористані путівки 22 ветеранам війни на загальну суму 7,9 тис. грн; надано 38 одиниць реабілітаційної техніки ветеранам війни та 16 направлень на виготовлення протезно-ортопедичних виробів; забезпечено 52 ветеранів війни путівками санаторно-курортного лікування за рахунок коштів державного бюджету та субвенції; 22 павлоградцям відшкодовано витрати на поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій та інвалідів Великої Вітчизняної війни на суму 18,9 тис.грн.; здійснено капітальний ремонт житла 2 інвалідам війни на суму 22,4 тис.грн.

За рахунок коштів місцевого бюджету реалізовані заходи для підтримки ветеранів війни: три ветерани війни та праці отримали матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових проблем на суму 1,3 тис.грн; 157 громадянам, яким виповнилось 90 років та старше, надано матеріальну допомогу на суму 15,7 тис.грн; 17 вдовам загиблих ветеранів в роки війни та членам сімей загиблих в Афганістані виплачено матеріальну допомогу на суму 7,2 тис.грн.; виділено 14,9 тис.грн. на забезпечення оплати пакетних хвилин мобільного зв’язку для 66 інвалідів війни, учасників бойових дій, учасників Великої Вітчизняної війни та дружинам загиблих на фронті; надано 300 ветеранам війни та громадянам похилого віку продовольчі набори на суму 18,0 тис.грн. та фінансову підтримку громадській організації інвалідів та ветеранів в розмірі 6,4 тис.грн.

22 вересня відзначали 70-у річницю підпільно-партизанського руху в роки Великої Вітчизняної війни. День партизанської слави — це данина поваги всенародної до тих, хто в суворий військовий час боровся з фашистами в глибокому тилу ворога, не жаліючи ні сил, ні життя. Подарунками привітали дітей партизанів — Поличеву Галину Захарівну та Шлегу Раїсу Юхимівну.

За доброю традицією в цей день вітали шановних ювілярів: Бугаєва Миколу Петровича з 85 – річчям, Броду Людмилу В’ячеславівну з 75 –річчям, Криворучко Віру з 85 –річчям, Федорова Олексія Олексійовича з 70 –річчям, Сердюк Любов Амвросіївну з 70-річчям.

Для всіх присутніх співали й танцювали Катя Нечипаренко, «клуб акробатичного рок-н-роллу «Енерджайзер», Ігор Обманкін, група «ТОІС», Олександра Белениник тощо.

Мудрість та гордість

Зустріч була теплою й радісною.

Дорогі наші МУДРІ люди!

Низький Вам уклін! Бажаємо вам міцного здоров’я й довгих років життя!

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою