- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

День охорони праці

Відповідно до Указу Президента України щороку 28 квітня в Україні відзначається День охорони праці.

За рекомендацією Міжнародної організації праці девіз Всесвітнього дня охорони праці у 2021 році «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР».

Вибір теми обумовила пандемія COVID-19. Минулого року вірус зупинив життя цілої планети і внаслідок цього, звичайно, постраждали, як роботодавці, так і працівники. Наслідки негативного впливу коронавірусної інфекції на сферу праці доводиться долати до цього часу. Тому є важливим зміцнення систем безпеки та здоров’я на роботі (БЗР), як на національному рівні, так і на рівні підприємств.

У 2021 році Україна долучилася до ініціативи Міжнародної організації праці провести заходи до Всесвітнього дня охорони праці за тематикою, що присвячена залученню потенціалу елементів системи безпеки та здоров’я на роботі, визначених у Конвенції 2006 року про основи, що сприяють безпеці та здоров’ю на роботі (№ 187).

Інформація щодо Дня охорони праці у 2021 році розміщено на веб-сайті Міжнародної організації праці за посиланням.

План Заходів із відзначення Дня охорони праці в Україні у 2021 році під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР» розміщено на веб-сайті Держпраці за посиланням.

Закликаємо всіх долучитися до відзначення Дня охорони праці в Україні.

Будьте здорові та бережіть себе і оточуючих!

 

 

Відділ з економічних питань виконавчого комітету Павлоградської міської ради