- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

День відкритих дверей у притулку для тварин

Притулок для бездоглядних тварин на вулиці Харківська, 8-А у Павлограді 4 жовтня радо приймав гостей.

Тут був проведений День відкритих дверей, присвячений Всесвітньому дню захисту тварин.

Довідкова інформація про притулок.

Наразі у притулку триває ремонт дерев’яних будок, які робітники встановлюють на ніжках над бетонною поверхнею, щоб у них було тепліше.
За період з 1 січня по 1 жовтня 2021 року спеціалістами комунального підприємства було відловлено 218 безпритульних тварин.

Загалом бригада ловців виїжджала на виклики жителів, які звернулися на гарячу лінію міськвиконкому та безпосередньо до комунального підприємтсва.

За цей же період 57 тварин успішно пройшли стерилізацію. У своє звичне середовище після соціалізації (лікування, позбавлення від паразитів, стерилізації) з початку року випущено 119 тварин.

Крім того, 79 четверолапих з міського притулку були передані в добрі руки новим власникам! Люди приїздять у притулок, дізнаючись про нього завдяки сайту КП «Затишне місто», сторінці підприємства у соцмережі фейсбук та наполегливій роботі співробітників у цьому напрямку.

Всім бажаючим узяти собі друга з притулку спеціалісти допомагають вибрати охоронця на подвір’я приватного домогосподарства чи «іграшку» в квартиру. Часто тут вибирають мисливські та декоративні породи.

Нажаль, у вольєри закладу продовжують потрапляти  тварин, які раніше мали господарів, але потім з різних причин опинилися на вулиці.