Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Десята сесія Павлоградської міської ради

Август 3rd, 2011 Новини Вывести на печать

Десята сесія Павлоградської міської ради

2 серпня 2011 року відбулось чергове засідання 10 сесії Павлоградської міської ради VІ скликання.

Міський голова І.С.Метелиця доповів про соціально — економічну ситуацію в місті: “Зростання об’ємів виробництва сягає 111,7%. Середня заробітна плата за обласними даними становить 2577грн. (не враховуючи доходів шахтарів), в порівнянні з минулим роком вона зросла на 29% (в минулому році — 1989,9грн.). По всім обласним показникам Павлоград не опускається нижче третього місця. Викликають занепокоєння рівень проплати за електроенергію та житло”.

Зупинився на стані реалізації проектів по річці Вовча, котельні мікрорайону “Північний”, теплозабезпечення школи №19. Висловив подяку батькам дітей, які навчались в ЗШ №22 і погодились перейти до приміщення ЗШ №17, за порозуміння. До кінця року в приміщенні НВК №22 почнуть роботу дві дошкільні групи, а в майбутньому там запрацюють 10 груп розрахованих на 220 малюків.
Рішенням міської ради в соціальних установах міста будуть встановленні теплові лічильники, що надасть можливість зекономити понад 1 млн.грн.

Активно ведуться роботи по ремонту доріг. Освоєні в повному обсязі кошти місцевого бюджету, на черзі 2 млн. 600 тис. грн. державного й 300 тис. грн. обласного бюджетів. Іван Сергійович запропонував депутатам винести на наступну сесії пропозицію щодо виділення на ці цілі з місцевого бюджету ще 300-400 тис. грн. Поставив завдання перед начальником управління комунального господарства та будівництва Разводовим В.В. переглянути умови договорів з підрядниками, де повинно бути вказано, що ремонт доріг необхідно проводити не лише по вказаній вулиці, а й у двометровій зоні на перехрестях. До відзначення Дня незалежності будуть завершені роботи по реконструкції доріжок в дитячому парку.

За твердою позицією фракції Партії регіонів було переглянуто питання щодо виділення землі для будівництва АЗС на вул.Дніпровська й прийнято рішення задовольнити протест прокурора міста щодо заборони на будівництво.

На сесії були присутні мешканці буд.31 по вул К.Маркса, які виказали незадоволення щодо будівництва магазина на розі вулиць Озерна й К.Маркса. Депутати підтримали ініціативу мешканців і відмовили підприємцю в продовженні терміну оренди землі.
Десята сесія Павлоградської міської ради

Також на сесії розглядались питання:

1. Про участь в обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

2. Про затвердження проекту «Встановлення всесезонних сонячних колекторів для підігріву води басейну дошкільного навчального закладу №47 м.Павлоград”.

Павлоградський міськвиконком виграв грант Фонду “Східна Європа” проекту “Встановлення всесезонних сонячних колекторів для підігріву води басейну дошкільного навчального закладу №47 м. Павлоград”. Фінансове забезпечення здійснюватиметься на умовах співфінансування , за рахунок коштів Фонду “Східна Європа” — 375 тис.грн., субвенції Дніпропетровської обласної ради — 150 тис.грн. та Павлоградської міської ради 115 тис.грн.

3. Про затвердження нових редакцій статутів КП “Павлоградинформреклама” та ТОВ “Павлоградавтотранс”.

4. Про надання згоди на передачу до державної власності газопроводу по вул. Пархоменко, Сонячна в м.Павлоград.

5. Про надання згоди на передачу житлових будинків на баланс ОСББ.

6. Про зарахування на баланс елементів благоустрою, розташованих на території Парку Дитячого, Парку Горького, Парку ім.. 1 Травня

(із пляжем) м.Павлограда.

7. Про надання згоди на отримання банківської позики для КП “Павлоградтеплоенерго”.

8. Про прийняття прав на здійснення делегованих повноважень від Юр’ївського та Павлоградського районів на 2012 рік.

9. Про затвердження генерального плану міста Павлограда.

10. Земельні питання: продовження та поновлення строку дії договорів оренди земельних ділянок, затвердження та надання дозволу на розроблення проектів й технічної документації тощо.

Відділ з питань регіональної політики міськвиконкому

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження