- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

Для кожної дитини найважливіше щастя — мати родину!

В міському культурно-дозвільницькому центрі  “МИР”  25 травня за ініціативою міського голови А.О.Вершини проведений семінар – практикум для опікунів та піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів, за участю заступника міського голови О.О.Шуліки.

Мета заходу посилення контролю за дітьми – сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, в літній період, попередження нещасних випадків серед них, ознайомлення з діючим законодавством.

Семінар-практикум був проведений з дотриманням всіх карантинних вимог.

У роботі семінару взяли участь представники служби у справах дітей, відділу освіти, управління соціального захисту населення, центру соціальних служб, Павлоградського районного відділу поліції, відділу охорони здоров’я, які надали вичерпні та змістовні відповіді на всі питання опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів.

Олена Шуліка подякувала законним представникам дітей за їх небайдуже ставлення до долі дітей, за турботу про них. Вона проінформувала щодо перспектив поліпшення захисту прав та інтересів дітей в місті Павлограді.

Присутнім опікунам та піклувальникам, прийомним батькам, батькам-вихователям були роздані пам’ятки з правами та обов’язками щодо підопічних дітей.

Спілкування проходило в активному обговоренні учасників зустрічі.