Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Дніпропетровщина є одним з ключових майданчиків виконання завдань нашого Президента Віктора Федоровича Януковича з модернізації освіти

Февраль 17th, 2012 Новини Вывести на печать

16 лютого цього року під головуванням заступника Міністра освіти та науки, молоді та спорту України Бориса Жебрівського пройшла відеоконференція з освітянами та представниками громадськості з Дніпропетровської, Харківської, Львівської областей та Києва.
Під час відеоконференції розглядалися питання щодо забезпечення якості освіти, зокрема в сільських районах регіонів та створення нового стандарту освіти для учнів 5-9 класів.
«В області під керівництвом Олександра Вілкула реалізується програма «Шкільний автобус». У рамках цього проекту всі учні та вчителі в сільських районах області забезпечені безкоштовним підвозом до шкіл та у зворотному напрямку. Це майже 18 тисяч учнів та вчителів. Для оновлення автопарку в 2011 році для сільських шкіл області було придбано 30 автобусів», – сказала заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.
За ініціативи Олександра Вілкула в 2011 році за рахунок обласного бюджету бібліотеки шкіл 22 сільських районів Дніпропетровщини отримали 388 книжкових комплектів. До переліку книжок увійшли найкращі твори української, російської та світової літератури. Загалом у кожному комплекті 53 книги.
Усі навчальні заклади у сільських районах області повністю забезпечені комп’ютерною технікою.
Досвід роботи Дніпропетровської області в галузі освіти був високо оцінений заступником Міністра.
«Я дякую Дніпропетровським колегам. Дніпропетровщина є одним з ключових майданчиків виконання завдань нашого Президента Віктора Федоровича Януковича з модернізації системи освіти. На Дніпропетровщині все проходить на дуже високому рівні. Люди працюють і шукають нові можливості вирішення тих питань, які з Києва гірше видно і менше можливості вирішувати. Важливо, що своїм досвідом вони активно діляться на всеукраїнських семінарах», – сказав Борис Жебрівський під час відеоконференції.
Освітяни подякували Борису Жебрівському за високу оцінку та підтримку ініціатив.
Від Дніпропетровської області в заході взяли участь в.о.начальника головного управління освіти та науки Олександр Демчик, заступник начальника головного управління освіти та науки Леонід Олефір, ректор Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Михайло Романенко, директори шкіл області та представники громадськості.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою