- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

До уваги батьків дітей з інвалідністю

 

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 27 березня 2019 року № 309 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю за принципом «гроші ходять за людиною» управління соціального захисту населення Павлоградської міської ради  (надалі управління) повідомляє.

Для забезпечення дитини з інвалідністю  реабілітаційними заходами один із батьків дитини чи її законний представник подає до місцевого органу заяву про направлення дитини до реабілітаційної установи у довільній формі (далі — заява) із зазначенням інформації про вибрану реабілітаційну установу разом з копіями:

паспорта громадянина України та/або свідоцтва про народження, та/або іншого документа, що посвідчує особу дитини;

індивідуальної програми реабілітації, що видана лікарсько-консультативною  комісією лікувально-профілактичного закладу із зазначенням необхідності проходження реабілітації у відповідному закладі;

виписки з медичної карти амбулаторного (стаціонарного) хворого (форма № 027/о);

паспорт громадянина України законного представника дитини з інвалідністю.

Вартість реабілітаційних заходів для кожної дитини визначається реабілітаційною установою відповідно до індивідуальної програми реабілітації, в якій зазначаються обсяг і строки проведення таких заходів.

Гранична вартість реабілітаційних заходів не перевищує для однієї дитини, яка відповідно до індивідуальної програми реабілітації за більшістю основних категорій життєдіяльності має обмеження I та II ступеня — 16 тис. гривень, III ступеня — 25 тис. гривень.

Реабілітаційні заходи можуть надаватися, як у стаціонарі, так і амбулаторно.

Перелік реабілітаційних установ оприлюднюється на офіційному веб-сайті Мінсоцполітики.

За консультацією звертатись до управління соціального захисту населення Павлоградської міської ради за адресою: вул. Центральна, 47 каб. №7

 

Адміністрація управління.