- Офіційний сайт Павлограда - https://pavlogradmrada.dp.gov.ua -

До уваги мешканців громад м. Тернівки, м. Першотравенська, Павлоградського, Юр’ївського, Петропавлівського, Межівського та Васильківського районів!

З 1 січня 2020 року планова медична допомога у лікарнях міста Павлоград буде надаватися виключно у разі співфінансування на утримання закладу Вашими громадами (у разі впровадження НЗСУ оплати за медичні послуги договірні умови можуть бути переглянуті). Потенціал можливостей закладу: ліжковий фонд, кадровий склад буде розрахований виключно для мешканців м.Павлоград, в зв’язку з тим, що фінансування закладу лягає на бюджет міста Павлоград.

На кожного мешканця України на 2019 рік передбачена медична субвенція 730 гривень на рік. Ці гроші направляються на заробітну плату медичного персоналу та медикаменти. Керівництво Вашої громади перенаправляє ці кошти до лікувальних закладів де Ви будете лікуватися. Пропонуємо Вам заздалегідь з’ясувати, до якої лікарні перенаправлені виділені державою Ваші кошти для своєчасної  медичної допомоги Вам та Вашим родинам з 1 січня 2020 року.